Thuis in familierecht

Disclaimer

De informatie op de website van Boeijink familierecht is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan niet beschouwd worden als persoonlijk of professioneel juridisch advies in concrete situaties. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de samenstelling en het onderhoud van de informatie op deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid besteed. Desalniettemin kan Boeijink familierecht niet altijd garanderen dat de informatie op de website compleet, actueel en/of accuraat is. Gebruik van de informatie op de site gebeurt dan ook geheel voor eigen risico en Boeijink familierecht aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de onjuistheid of onvolledigheid van de aangeboden informatie. De informatie op de website is beschermd en kan alleen aangewend worden voor persoonlijke doeleinden en niet voor andere doelen, meer in het bijzonder niet voor commerciële doelen.

 

Links naar websites van andere partijen

De website bevat hyperlinks naar websites van andere partijen. Boeijink familierecht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites. De links naar websites van derden worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en onderzocht. De websites waarnaar hyperlinks zijn opgenomen worden niet door Boeijink familierecht beheerd, gemaakt of onderhouden. Deze zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Hoewel Boeijink uiterst selectief is ten aanzien van de externe bronnen waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en/of het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Boeijink familierecht aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud daarvan of voor schade, direct of indirect, die kan ontstaan als gevolg (van het gebruik) van de inhoud van de gelinkte websites.

 

Door gebruik te maken van de website van Boeijink familierecht stemt u in met alle hiervoor genoemde voorbehouden.