Thuis in familierecht

Senioriteit in een jong kantoor

Wij zijn afkomstig van grote, gerenommeerde kantoren. En gepokt en gemazeld in het familierecht. Behalve veel specialistische kennis en kunde brengen we ook veel levenservaring mee. We zijn dus een jong kantoor met veel senioriteit.

 

Dit alles zetten we voor u in. Dat doen we behoedzaam maar niet voorzichtig. We begrijpen wat waardevol en kostbaar is in het leven. Voor ons is het belangrijk dat u na een periode van onzekerheid en geregel weer goed verder kunt met uw leven.

 

Als geen ander weten wij dat elke familierechtzaak weer anders is. Net zoals elke familie en ieder mens verschillend is. Daarom leveren wij altijd maatwerk en kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak.

 

Wij werken nauw samen met andere disciplines als dat wenselijk is. Wij beschikken over een netwerk bestaande uit fiscalisten, notarissen, kindercoaches en psychologen.

 

Jan Willem Boeijink en Marina Farkas-Tromp staan in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd voor het hoofdrechtsgebied Personen- en Familierecht. Zij zijn op grond van deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten. Wij nemen graag de tijd voor u.