Thuis in familierecht
 

Marina Farkas-Tromp

Als tiener wilde ik al advocaat worden: anderen helpen, hun zorgen wegnemen en problemen oplossen. Als familierechtadvocaat is dat dan ook precies wat ik voor u kan betekenen.

Ontzorgen en rust

Als uw advocaat vind ik het belangrijk dat ik uw zorgen wegneem, niet alleen met woorden, maar juist ook met daden. Daar ga ik voor. Ik ben uw baken in de mist. Ik breng de rust terug in de achtbaan van emoties en juridische geschillen. Denk hierbij aan uw scheiding, geschillen over de kinderen, het ouderschapsplan, omgang, gezag of alimentatie.

 

Vertrouwd en veilig

Tijdens gesprekken vraag ik door om er achter te komen, waar het écht om gaat. Zo kom ik bij details, die het verschil maken. Daarbij is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt bij mij. Alleen dan komen we tot de kern. Direct tijdens of na ons gesprek krijgt u van mij een gedegen juridisch advies. Geen mooie verhaaltjes, maar een realistisch beeld. Ik spreek begrijpelijke taal en ben open en eerlijk. U weet snel waar u aan toe bent. Geen open eindjes, geen verborgen boodschappen.

 

Analytisch

Door mijn exacte vakkenpakket op het gymnasium, analyseer ik snel. Ik hou van rekenwerk en getallen. Alimentatiezaken (kinder- en/of partner) of complexe verdelingszaken zijn mij op het lijf geschreven.

 

Ik ben er voor de ondernemer!

Als scheidende ondernemer bent u bij mij aan het juiste adres, ook voor het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden. Ik ben niet alleen uw advocaat, maar ook uw sparringpartner.

 

Oplossingsgericht

Mijn optreden is kordaat. Door mijn ervaring en creativiteit, vind ik een oplossing op maat. Dat is een oplossing, die bij u past, duurzaam is, maar vooral ook praktisch.

 

Naar de rechter?!

Bij een geschil schuw ik de procedure niet: als overleg geen oplossing biedt, dan moet de rechter beslissen. Ik start de procedure voor u op en leid u met gepaste snelheid door het proces heen. Hoe eerder er een oplossing is, hoe beter.

 

Ervaren en praktisch

Met meer dan 30 jaar ervaring als advocaat geef ik snel antwoorden op uw vragen. Die antwoorden zijn van hoge juridische kwaliteit, maar zeker ook goed te begrijpen en bovenal praktisch. U kunt er mee verder.

 

Thuis in familierecht

Ik ben de ervaren familierechtadvocaat, die er voor ú is: ik ben thuis in familierecht.  Meer informatie over mij vindt u hier.

 

Ik ben lid van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN)